Wij zijn de N(E)RDS

Onze missie

"Wij streven ernaar om superieure digitale oplossingen te creëren. Geen compromissen, alleen de beste kwaliteit. Wij gidsen onze klanten doorheen het brede scala aan verschillende technologieën zodat zij de juiste keuzes kunnen maken."

Pioniers in software

NRDS is ontstaan vanuit een sterk 'dit kan beter' gevoel en een gedeeld verlangen om superieure software te ontwikkelen. Ons doel is digitale oplossingen creëren die een échte impact hebben en problemen efficiënt aanpakken. Wij leveren innovatieve technologie die bedrijven effectief helpt groeien.

Vrienden van de code

Wij staan voor een andere benadering van softwareontwikkeling, waar zowel de uitdaging van de klant als de stem van de developer centraal staan. Bij NRDS krijgen alle developers de vrijheid en ondersteuning om superieure resultaten neer te zetten.

karamel dev

Careers

Op zoek naar een developer tribe? No bullshit. Wij begrijpen wat developers nodig hebben om optimaal te presteren en zichzelf te ontplooien. Daarom kiezen we voor een developers-first aanpak waarbij een analytisch denkvermogen, het verlangen om problemen op te lossen en de drang naar afwisseling centraal staan.

Sluit je aan bij onze tribe.

Voel je een digitale klik?

Kom gerust met ons praten.

Gery Alfarano

gery@nrds.be

+324 72/80.97.80

Diensten Cases Over ons Contact

Voel je een digitale klik?