Onze cases

Ontdek enkele cases

Karamel

Advies & begeleiding
Web design
Solid development
Web applicatie

Professioneel matchmaking platform

Op dit carrièreplatform kunnen passief werkzoekenden hun profiel uploaden en bedrijven hun openstaande vacatures en functieprofielen. De applicatie zorgt voor een automatische match.

karamel

Felix archief Antwerpen

Advies & begeleiding
Web applicatie

Complexe search engine

Het Felix Archief is een (grotendeels) openbare databank met meer dan 30km aan archiefmateriaal. Dankzij de uitgebreide zoekmachine kan iedereen efficiënt zoeken en online reservaties maken.

felix archief

Buddy

Advies & begeleiding
Web design
Web applicatie

Sociaal platform voor vrijwilligers

Vrijwilligers (buddies) worden gekoppeld aan mensen met een handicap zodat ze samen leuke activiteiten en uitstapjes kunnen maken. De matchmaking gebeurt op basis van verschillende factoren, zoals gedeelde interesses, vervoersmogelijkheden, planning, etc.

felix archief

Tapas

Advies & begeleiding
Web applicatie

Online assessment voor jongeren

Deze online enquête helpt toekomstige generaties hun talenten en passies te ontdekken en biedt hen een richting voor de toekomst. Na het invullen krijgen de deelnemers een beknopt resultaat te zien, gevolgd door een uitgebreid verslag via e-mail.

felix archief

Entrr

Advies & begeleiding
Web design
Web applicatie

Service platform voor de (ver)bouwsector

We optimaliseerden de werking van deze online ontmoetingsplaats voor architecten, producenten en consumenten. (Ver)bouwers kunnen architectenprofielen bekijken, verschillende bedrijven en diensten vergelijken, gericht zoeken naar verschillende materialen en inspiratie opdoen.

meer...
entrr

SD Worx

Advies & begeleiding
Web applicatie

Optimalisatie van Bedrijfsprocessen bij SD Worx

NRDS heeft voor SD Worx een optimalisatie in bedrijfsprocessen gerealiseerd door middel van een webapplicatie die het beheer van wachtwoorden en gevoelige data in Azure Keyvault automatiseert. De applicatie biedt self-service beheer van wachtwoorden en connectionstrings, verhoogt de efficiëntie en stelt het DevOps-team in staat om zich op andere development taken te concentreren.

Gegevensbeheer en Rapportage Verbetering voor SD Worx

SD Worx werd geconfronteerd met de uitdaging van het beheren van veel projecten tegelijkertijd binnen Azure DevOps, een taak van cruciaal belang voor hun auditrapporten en certificeringen. Toen Microsoft geen directe oplossing kon bieden, hebben wij een tool ontworpen die alle gebeurtenissen binnen Azure DevOps vastlegt. Deze data wordt opgeslagen in Cosmos DB en Azure Datalake, waardoor SD Worx gebruik kan maken van PowerBI voor het genereren van gedetailleerde rapporten. Deze aanpak heeft het rapportageproces van het bedrijf gestroomlijnd en biedt inzichten voor projectvoltooiing en certificering.

Azure DevOps integratie in een Mainframe Workflow voor SD Worx

In dit project combineerden we Azure DevOps met een mainframe workflow, een complexe taak die een nauwe samenwerking tussen verschillende teams vereiste. Ons DevOps-team, hoewel voornamelijk ervaren in DevOps-technologieën, werkte intensief samen met het mainframe-team om deze integratie te realiseren. Dit proces omvatte niet alleen technische implementatie, maar ook het opbouwen van een gemeenschappelijk begrip en het overbruggen van de communicatiekloof tussen de teams. Het resultaat was een succesvolle integratie die de samenwerking en technische efficiëntie verbeterde.

entrr

Yucopia

Advies & begeleiding
Web applicatie

Development inkoopplatform

Yucopia is een veelzijdig inkoopplatform, geschikt voor een breed scala aan organisaties, zoals freelancers, bedrijven van verschillende groottes en overheidsinstellingen. Dit platform is toegespitst op het efficiënt beheren en verbeteren van inkoop- en logistieke processen

entrr

Voel je een digitale klik?

Kom gerust met ons praten.

Gery Alfarano

gery@nrds.be

+324 72/80.97.80

Diensten Cases Over ons Contact

Voel je een digitale klik?