Entrr.be

Website ontwikkeling door NRDS

Uitdaging

Entrr, een toonaangevend inspiratieplatform voor (ver)bouwers en architecten, stond voor de uitdaging om hun website te vernieuwen. Hun bestaande site, gebouwd in Drupal 7, naderde de end-of-life datum, wat leidde tot potentiële veiligheidsrisico's, compatibiliteitsproblemen, en onderhoudsmoeilijkheden.

Bovendien was er een behoefte aan een schaalbaar, snel, en veilig platform met een strak design en verbeterde gebruikerservaring, gericht op het inspireren van bezoekers met afbeeldingen.

entrr nrds

Oplossing

NRDS, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webapplicaties, nam deze uitdaging aan. Hun aanpak omvatte:

Data Migratie

Het overzetten van een uitgebreide fotodatabase van meer dan 15.000 afbeeldingen vanuit Drupal naar een nieuwe database. Dit werd bereikt met een op maat gemaakte scraping tool, ontwikkeld door NRDS, om de data gestructureerd en efficiënt te migreren.

SEO-Optimalisatie

Het implementeren van een tool om bestaande URL's, die gelinkt waren vanuit diverse social media platforms, op te vangen en door te linken naar de nieuwe website. Dit was cruciaal voor het behoud van zoekmachine rankings.

Gebruikersinterface

Gebruikmakend van Blazor, een onderdeel van ASP.NET, bouwde NRDS een interactieve webgebruikersinterface met C# in plaats van JavaScript. Dit droeg bij aan een soepelere en intuïtievere gebruikerservaring.

Hosting

Voor betrouwbare en schaalbare hosting werd gekozen voor Microsoft Azure.

Resultaten

De nieuwe website van Entrr biedt een infinity scroll van afbeeldingen, die zich aanpast aan de voorkeuren van de gebruiker, voor een maximale en persoonlijke gebruikerservaring. Het strakke ontwerp en de verbeterde functionaliteit weerspiegelen de hoge kwaliteit waar Entrr om bekend staat.

entrr nrds

Conclusie

NRDS heeft met succes een complexe en veeleisende opdracht voltooid, waarbij hun expertise in website- en webapplicatieontwikkeling duidelijk naar voren kwam. Dit project toont hun vermogen om innovatieve oplossingen te bieden voor technische uitdagingen en een superieure gebruikerservaring te leveren.

Bekijk het resultaat op: www.entrr.be

Ook hulp nodig?

Kom gerust met ons praten.

Gery Alfarano

gery@nrds.be

+324 72/80.97.80

Diensten Cases Over ons Contact

Voel je een digitale klik?