(Web) Applicaties op maat van bedrijven

Webapplicaties optimaliseren workflows, garanderen efficiënt gegevensbeheer en bevorderen de samenwerking en communicatie tussen bedrijven en klanten. Dat zorgt voor een stevige boost in productiviteit, lagere kosten en optimale klantenbinding. NRDS ontwikkelt premium applicaties die het leven aanzienlijk vereenvoudigen!

Ervaar een digitale transformatie

Verhoog de efficiëntie en productiviteit

Automatiseer complexe bedrijfsprocessen

SEO-vriendelijk

Zorg voor een hogere klanttevredenheid

Synchroniseer alle systemen en software

Optimaliseer interne en externe communicatie

Maak admin eenvoudig en overzichtelijk

Voor elke uitdaging is er een digitale oplossing

karamel

Gloednieuwe applicaties

Volledig afgestemd op jouw behoeftes en de infrastructuur van je bedrijf. We zorgen voor een vlotte integratie met de huidige systemen: CRM, facturatie, ERP, logistiek en boekhouding.

Optimalisatie van software

We zorgen voor de juiste aanpassingen en optimaliseren je bestaande applicaties zodat je bedrijf vlekkeloos kan blijven opereren.

De juiste technologie

Dankzij onze brede expertise zijn we niet gebonden aan één programmeertaal of bepaalde technologie en vinden we gegarandeerd de beste oplossing voor het gestelde probleem.

Onze webapplicaties

Plug & Play

We zorgen voor een naadloze integratie met alle bestaande systemen en software, zonder ingrijpende aanpassingen aan de infrastructuur.

Snel & performant

Onze applicaties zijn echte ‘powerhouses’ en laden extreem snel, zijn altijd performant en tonen mooi op elk soort scherm (responsive).

Schaalbaar

Dankzij hun logische opbouw zijn onze applicaties volledig future-proof en kunnen ze later altijd uitgebreid of aangepast worden.

Maximale beveiliging

Via verschillende maatregelen en security checks minimaliseren we alle risico’s zodat onze applicaties maximaal beveiligd zijn en altijd perfect functioneren.

karamel dev

Onze aanpak

Boek een gratis technisch consult

We luisteren naar je verhaal, specifieke behoeftes en denken met je mee. Op het einde van het eerste gesprek krijg je een concreet actieplan voorgeschoteld.

Boek nu
 1. Stap 1

  Samen aan tafel

  We luisteren naar je verhaal, specifieke behoeftes en denken met je mee. Op het einde van het eerste gesprek krijg je een concreet actieplan voorgeschoteld.

 2. Stap 2

  Structurele analyse

  We werken een schematische voorstelling van de structuur en alle functionaliteiten uit. Die 'digitale wireframe' is een tastbare voorstelling van de websiteflow.

 3. Stap 3

  Design

  We zorgen ervoor dat de look and feel volledig aansluit bij je bedrijfsidentiteit. Een digitale mock-up geeft je een idee van het eindresultaat.

 4. Stap 4

  Presentatie

  We bespreken de definitieve wireframes, mock-ups en next steps. Je ontvangt een quote voor het hele project en we maken afspraken over deliverables en deadlines.

 5. Stap 5

  Development

  Zodra we jouw goedkeuring hebben, schieten onze ontwikkelaars in actie en creëren ze jouw gepersonaliseerde webapplicatie.

 6. Stap 6

  Oplevering

  Nadat alle details zijn goed gezet kan jouw webapplicatie eindelijk live gaan. Een nieuw tijdperk van groei breekt aan voor je bedrijf!

Maak de keuze

All-in of liever à la carte?

Wij ontwikkelen volgens jouw noden.

Ben je op zoek naar een digital agency dat alles regelt: van design en development tot copywriting en fotografie? Of heb je zelf een straf team en zoek je ervaren developers? Volledig prima. NRDS past zich aan jouw wensen aan.

Voor start- en scale-ups

Sta digitaal sterk in je schoenen.

Ook onze updates en onderhoud zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Ons team is altijd bereikbaar voor dringende problemen, nieuwe ideeën of kleine aanpassingen. Je kunt op ons vertrouwen!

Voel je een digitale klik?

Kom gerust met ons praten.

Gery Alfarano

gery@nrds.be

+324 72/80.97.80

Diensten Cases Over ons Contact

Voel je een digitale klik?