Premium webdesign op maat van jou bedrijf.

Breng je bedrijf naar een hoger niveau met een volledig gepersonaliseerde website: flexibel, schaalbaar, gebruiksvriendelijk en met een uniek design. Wij maken websites die presteren én meetbare resultaten behalen.

Onze websites

Futureproof

100% veilig

SEO-vriendelijk

Responsive

Uitgebreide functionaliteiten

Extreem hoge performantie

Gebruiksvriendelijke navigatie

Unieke designs & huisstijl

Rust based CMS

RustCMS, een CMS gebaseerd op de Rust-programmeertaal, onderscheidt zich als het beste open-source CMS-platform in zijn klasse. Het combineert de prestatiegerichte en veilige kenmerken van Rust met de modulariteit en efficiëntie van populaire CMS-systemen zoals Drupal en WordPress. Deze unieke combinatie zorgt voor een uitzonderlijk betrouwbare en gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel ontwikkelaars als eindgebruikers.

karamel

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de intuïtieve opzet kan je zonder diepgaande technische kennis de website makkelijk beheren en onderhouden.

Betrouwbaar

Dankzij regelmatige updates en de actieve Rust Community blijft je website steeds 100% veilig en performant.

Schaalbaar

Breid je website moeiteloos uit met nieuwe content en functionaliteiten naarmate je bedrijf groeit en evolueert.

Flexibel

We maken een website volledig afgestemd op jouw behoeftes, waarbij je makkelijk aanpassingen kan maken.

Volledig op maat

Voor een unieke website die perfect aansluit bij jouw visie, kunnen we alles vanaf de basis ontwerpen en ontwikkelen. Het resultaat is een exclusief online visitekaartje dat volledig op jouw voorwaarden ontworpen is.

karamel

Volledige controle

Je hebt volledige controle over het ontwerp, de functionaliteiten, gebruikerservaring en de prestaties van de website.

Maximale flexibiliteit

De volledige vrijheid om letterlijk elk aspect van je website te ontwerpen. Alles is mogelijk en is volledig afgestemd op jouw visie, doelen en vereisten.

Plug & Play

Onze websites kunnen moeiteloos gekoppeld worden aan de software van jouw bedrijf. We garanderen een naadloze integratie met andere toepassingen.

Optimaal voor SEO

We bouwen websites volledig volgens de regels van de kunst en houden rekening met de eisen van zoekmachines. Een belangrijk fundament voor het versterken van je online aanwezigheid.

Onze aanpak

Boek een gratis technisch consult

We luisteren naar je verhaal, specifieke behoeftes en denken met je mee. Op het einde van het eerste gesprek krijg je een concreet actieplan voorgeschoteld.

Boek nu
 1. Stap 1

  Samen aan tafel

  We luisteren naar je verhaal, specifieke behoeftes en denken met je mee. Op het einde van het eerste gesprek krijg je een concreet actieplan voorgeschoteld.

 2. Stap 2

  Structurele analyse

  We werken een schematische voorstelling van de structuur en alle functionaliteiten uit. Die 'digitale wireframe' is een tastbare voorstelling van de websiteflow.

 3. Stap 3

  Design

  We zorgen ervoor dat de look and feel volledig aansluit bij je bedrijfsidentiteit. Een digitale mock-up geeft je een idee van het eindresultaat.

 4. Stap 4

  Presentatie

  We bespreken de definitieve wireframes, mock-ups en next steps. Je ontvangt een quote voor het hele project en we maken afspraken over deliverables en deadlines.

 5. Stap 5

  Development

  Zodra we jouw goedkeuring hebben, schieten onze ontwikkelaars in actie en creëren ze jouw gepersonaliseerde webapplicatie.

 6. Stap 6

  Oplevering

  Nadat alle details zijn goed gezet kan jouw webapplicatie eindelijk live gaan. Een nieuw tijdperk van groei breekt aan voor je bedrijf!

Maak de keuze

All-in of liever à la carte?

Wij ontwikkelen volgens jouw noden.

Ben je op zoek naar een digital agency dat alles regelt: van design en development tot copywriting en fotografie? Of heb je zelf een straf team en zoek je ervaren developers? Volledig prima. NRDS past zich aan jouw wensen aan.

Voor start- en scale-ups

Sta digitaal sterk in je schoenen.

Ook onze updates en onderhoud zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Ons team is altijd bereikbaar voor dringende problemen, nieuwe ideeën of kleine aanpassingen. Je kunt op ons vertrouwen!

Voel je een digitale klik?

Kom gerust met ons praten.

Gery Alfarano

gery@nrds.be

+324 72/80.97.80

Diensten Cases Over ons Contact

Voel je een digitale klik?